Go Beyond the Kitchen –

Consulting for Hotels, Restaurants and Chefs.

Επαγγελματικές Κουζίνες με Απόδοση και Στυλ

Οργάνωσε την Κουζίνα σου. Ανέβασε την Απόδοσή σου.

Αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην οργάνωση της κουζίνας σου ή χρειάζεσαι καθοδήγηση για να φέρεις την επιχείρησή σου σε νέα επίπεδα; Με την εξειδίκευσή μας, βοηθάμε εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφε και μπαρ να βελτιώσουν τη λειτουργία της κουζίνας τους, να μειώσουν τα κόστη, να αυξήσουν την αποδοτικότητα,να βελτιστοποιήσουν το μενού και τη ροής εργασίας.

Η PNG hospitality είναι μια πολύτιμη πηγη για την καθοδήγηση και παροχή συμβουλών στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εστίασης (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και μπαρ).

Τι κάνει η PNG hospitality;

Ο Ρόλος μας ως Kitchen Consultant.

Ένας kitchen consultant αποτελεί τον εξειδικευμένο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να αναπτύξει ή να αναβαθμίσει την επαγγελματική της κουζίνα, συνδυάζοντας λειτουργικότητα, απόδοση και αισθητική. Οι διαδικασίες που αναλαμβάνει καλύπτουν κάθε στάδιο, από τον σχεδιασμό μέχρι την εφαρμογή, με στόχο την βέλτιστη απόδοση, την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Κύριες διαδικασίες που υλοποιεί ένας kitchen consultant:

Δημιουργούμε το μενού που σας εκφράζει.

Ανακάλυψε τι πραγματικά σου ταιριάζει επαγγελματικά και προχώρα με σιγουριά. Μαζί εντοπίζουμε τα δυνατά σου σημεία, χτίζουμε το προφίλ σου και οργανώνουμε στρατηγικά την καριέρα σου. Από την επιλογή κατεύθυνσης μέχρι τη σύνταξη βιογραφικού και την προετοιμασία για συνεντεύξεις, έχεις στο πλευρό σου την καθοδήγηση που χρειάζεσαι.

Ανάλυση Αναγκών και Προδιαγραφών:

Καταγραφή των αναγκών της επιχείρησης, του τύπου κουζίνας (εστιατόριο, ξενοδοχείο ) και του όγκου εργασίας, ώστε να καθοριστούν οι απαραίτητες προδιαγραφές και το προφίλ της κουζίνας.

Σχεδιασμός Χώρου και Ροής Εργασίας:

Δημιουργία λειτουργικού σχεδίου κουζίνας που εξασφαλίζει τη βέλτιστη ροή εργασίας, με στόχο την αποφυγή αχρείαστων κινήσεων και χρόνων αναμονής, ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την εργονομία.

Επιλογή Εξοπλισμού:

Καθοδήγηση στην επιλογή σύγχρονου και αποδοτικού εξοπλισμού, με κριτήρια την ενεργειακή απόδοση, την ανθεκτικότητα και την ευκολία συντήρησης, αλλά και την αισθητική αρμονία με το συνολικό design.

Διαχείριση Προμηθειών και Υλικών:

Οργάνωση των προμηθειών υλικών και πρώτων υλών, ώστε να υπάρχει σταθερή ποιότητα και μείωση σπατάλης.

Εκπαίδευση Προσωπικού:

Παροχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων και coaching στο προσωπικό για την ορθή χρήση του εξοπλισμού, την τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, καθώς και βέλτιστες πρακτικές στην κουζίνα.

Εφαρμογή Πρωτοκόλλων Υγιεινής και Ασφάλειας:

Εξασφάλιση συμμόρφωσης με τις νομοθετικές απαιτήσεις και τα πρότυπα υγιεινής, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών.

Συνεχής Βελτιστοποίηση:

Παρακολούθηση της λειτουργίας της κουζίνας και παροχή συμβουλών για τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών, με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας και την ελαχιστοποίηση κόστους.

Σημαντικός τομέας μιας επιχείρησης εστίασης, με στόχο την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, είναι ο κατάλληλος και απαραίτητος σχεδιασμός και εξοπλισμός της κουζίνας όπως επίσης και ο έλεγχος ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

 

Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεργασία μας στην επιλογή μηχανολογικού εξοπλισμού και την επιλογή κατάλληλων σκευών κουζίνας με βάση την λειτουργικότητα και την εργονομία του χώρου (κουζίνα και βοηθητικοί χώροι) αλλά και εκπαιδεύοντας το προσωπικό της επιχείρησης σας στις παρακάτω διαδικασίες:

Ο σκοπός της συνεργασιας μας είναι η βελτίωση, εξέλιξη και ανάπτυξη της δημιουργικότητας των πελατών μας οπως και η υποστηρίξη τους για την παροχη υψηλής ποιότητας υπηρεσιων στους πελατες τους.

Το όφελος που θα έχει η επιχείρηση σας:

Μέσα από αποδοτικό σχεδιασμό, σωστή οργάνωση ροών και περιορισμό απωλειών, μειώνεις το κόστος λειτουργίας και αυξάνεις την κερδοφορία της κουζίνας.

Δεν υπάρχει μία λύση για όλους. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική – σχεδιάζουμε κουζίνες και διαδικασίες κομμένες και ραμμένες στα δικά σας δεδομένα (χώρος, budget, ύφος, φιλοσοφία).

Η κουζίνα είναι η “καρδιά” της εμπειρίας. Φροντίζουμε να είναι όχι μόνο λειτουργική αλλά και σύγχρονη, καλαίσθητη και αντάξια του brand σας.

Σας δίνουμε έτοιμες λύσεις και συστήματα που μειώνουν το καθημερινό άγχος, τα λάθη, και το χάος στην κουζίνα. Οι ροές βελτιστοποιούνται – ο χρόνος αξιοποιείται.

Εκπαιδεύουμε την ομάδα σας ώστε να λειτουργεί συντονισμένα, με πειθαρχία, ταχύτητα και ποιότητα – σαν καλοκουρδισμένο σύστημα.

Δε μένουμε μόνο στον εξοπλισμό και τα σχεδιαγράμματα. Προσεγγίζουμε την κουζίνα με επιχειρηματική ματιά – ώστε να στηρίζει τον γενικότερο στόχο σας: περισσότερους πελάτες, καλύτερες κριτικές, σταθερή ποιότητα.